Vi trengte ikke sykkelhjelmer på 80-tallet.

 

Error
This video doesn’t exist

Gjenfødt fra 80 tallet? Jeg husker jo 80 tallet. Tiåret som satte sine spor. Tiåret jeg gikk fra å være tenåring til voksenåring og alt det bringer med seg. Jeg fulgte muligens ikke moten men det hendte jeg fjernadopterte ulike motetrekk fra tiden jeg levde i. Jeg tror jeg hadde lyst, men jeg hadde ikke råd. Ukelønna gikk til tegneserier og tegnesaker.  Tyggis hadde jeg råd til, så kjeften gikk. Og jeg var for flau. Jeg er ikke typen til å stikke meg ut. Frisørene fikk ikke gjøre som de ville med mitt hår slik de gjorde med andre. Jeg husker det høye håret, de høye luggene, hockeysveisen og alle kjemikaliene som fikk håret til å sitte som det skulle og til å se like bra ut,- alltid. Stiv kuling og likevel kul. Ozon laget ble lavere i takt med at håret ble høyere. Det var mange som ikke trengte sykkelhjelmer på 80-tallet. Håret tok støyten. På fantastiske Lystøperiet i Randesund traff jeg på denne geita. Og selv om jeg ikke er klarsynt, så kom på en eller annen måte 80-tallet og SiliusDisko opp når jeg så denne geita.

hairstyle

Ta turen; https://gaveloftet.no/

https://www.facebook.com/RandesundLysstoperiAs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s