Happy Grimstmas

Error
This video doesn’t exist

Trallallala tralallala. Det burde beskrive Julemakedet på Grim. Det er noe vi alltid vil få med oss. De får det til i sin fine gate i dette bynære boligområdet. Og vi er ikke de eneste som kommer. Det er julestemning fra der veien begynner til der den slutter og alt som tenkes kan av juleting kan kjøpes. Vårruller fra Thailand. Julefalaffel og pepperkaker. Såper og salver. Høytid og juleverksted. Nisser og dverger. Takk Grim. Vi så nissen på verandaen og kjøpte julenissebart som kunne spises. Rett og slett litt godt for sjela. Godt for ryggen var det ikke da jeg måtte bære en treåring i parkdress og julestemning på skuldrene en stund. Men det hører vel til.

julemarked_grim_4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s