Når nissene har fått nok

nisse_in_distress_2_tommetankerJula er fin men endelig er den over. Nissene forlater hus og hjem og flyr til bake til isødet de kom i fra. Sekkene er tomme og grøten oppspist. De har gitt og de har fått. Nissene har fått feite vommer mens vi har slanket andre ting. For vi som en gang hadde feite lommebøker går en lettere tid i møte. Det er på tide å starte oppsparing igjen. En 11 måneders innstramningstid ligger foran oss. Det er akkurat nok til at finansieringen av neste års nissesekkefyll kommer på plass. Jula er fin men gudd hvor deilig det er når nissene igjen forlater balkongen og reiser nordover.

nisse_in_distress_1_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s