Hårgullbassen kom på besøk

hargullbasse_tommetanker

Det høres ut som kosenavnet til Bjane Brøndbo eller hans like. Men det er det ikke. For Hårgullbassen kom flygende lavt innover Korsvikfjorden. Seilende på store vinger. Det var nesten så vi så kondens-stripene etter den. Vingeslagen lød som en blanding mellom svaneflukt og skogsdue flyging. Det suste i lufta og vi gikk ut av dens landingsbane når vi så den komme. På en stokk utenfor hytta slo den seg ned og gledet oss med sitt gylne og fargerike besøk. Den grønne billa så på oss og vurderte om vi var spiselige. Det var en særdeles stor utgave av arten Hårgullbasse som kom på visitas denne dagen.

Og vi satt og så på hverandre en stund før den dro videre.

haargullbasse_tommetanker

Naturen er fantastisk

Mer her:

https://no.wikipedia.org/wiki/H%C3%A5rgullbasse

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s