Endelig; Reparationsbajer

reparasjonsbayer1_tommetankerreparasjonsbayer_tommetanker” Reparationsbajeren er kommet for give dig en god start på dagen efter din Tour De Force i alkoholens verden. Øllen er en Pale Ale med blød og frisk humleprofil til at tage smagen af tømmermænd”.

Liflige ord! Jeg var ute på byen i går. Som seg hør og bør og må og skal når kona er på tur. En god venn og jeg tok oss vann over hodet og øl inn i kroppen. Lettere tilsjasket satt vi til slutt på hver vår krakk og giglet om heiser som gikk sidelengs? Min venn, Ole er en assosierende person og når våre obskure tankeverdener møtes kan vi om mulig være lett autistiske i vår opptreden. Og det kan gå riktig ille når tankene er ispedd promille. Tilfeldig forbiskålende utelivsgjester er heldigvis høflig overbærende og i mangel av forståelse og innsikt ler de av oss og ikke med oss. Men det er gøy. Dagen derpå er derimot ikke alltid så gøy. En gammel kropp takler ikke fylla like godt som før. Da var det med jublende glede og salig fryd jeg fant en løsning i butikkhylla. En uunseelig liten flaske med reparasjonsøl. Og selvfølgelig er det danskene som har dette. Jeg får spare den neste dagen derpå.

http://to-ol.dk/home/

reparasjonsbayer2_tommetanker

One comment

  1. Marte · November 15, 2014

    Så ut som dere hadde det moro, ja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s