Hvem er egentlig fjellsprengnina?

fjellsprengnina_logo_tommetankerI Norge kan du bli hva du vil. Er det ikke flott? Utradisjonelle valg vekker åtgaum i samfunnet. Mannemenn kan bli quiltere og kvinner kan bli sprengere. Det er så fint. Alle kan bli hva de vil og forfølge sine drømmer. Mulighetene ligger for våre føtter enten du har baller eller pupper eller begge deler. Selv om det er slik at utradisjonelle valg blir framelsket og ikke lenger er så uvanlig allikevel må jeg jo si at jeg ble litt nysgjerrig på eieren av denne bilen. Jeg stod og ventet en stund men eieren kom ikke.

Jeg fikk aldri sett Fjellsprengnina, eller hvem er det som står der oppe? Tøft.

fjellsprengnina_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s