Den første låten

Tonedøv og rytmesans som en tørketrommel. Min musikalske karriere innebærer kun en nedgradering fra blokkfløyte til triangel i 3. klasse. Det endte der. Som en av de få i verden klarte jeg å lire av meg sure toner på det tildelte triangelet. Men det er meg. Heldigvis har gener og kromosoner tatt en omvei og blindvei og snarvei og highvei når det kommer til barnebarna. På musikkverkstedet på Søm, i regi av fritidsetaten Øst sitter det en liten slektning på 11 år og lager musikk sammen med 3-4 andre instrumenttrakterende jevngamle barn. Det er så kult. De er så gira og de som hjelper de er så flinke. Hill, hill til dem. De lærte om PinkFloyd og DeepPurple og spilte StarWars Theme først. Og så lagde de musikk før kvelden var omme. 3 timer gikk fort for denne gutten i dag. Og stoltere barnebarn skal en lete lenge etter. Snøen smelta rundt han i det han kom hjem. Med seg hadde han musikken de hadde laget i dag. Piano og opptak og sampling og apper. Til sammen ble det musikk som gjorde en musikalsk infantil bestefar litt stolt han også.

Sangen heter LucIver. som jo er helt naturlig valg siden de nå engang heter Lucas og Oliver. På den annen side kommer tittelen muligens opp til redigeringsrådet ved en senere anledning.

Gleder meg til fortsettelsen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s