I kveld blir det kake om jeg har tenner igjen.

stian_40_tommetankerDet er bursdags-dag i dag. Stian, sønnen min, fyller 40 år i dag. Sånn ca kl. 11 for 40 år siden kom han ut av Maya og inn i denne galskapen vi kaller kloden. Og i kveld skal det bli kake. Kanskje ikke på meg. Stian er ikke altfor glad i slik nettbasert oppmerksomhet og kommer sannsynlig vis til å benytte seg av balltreet sitt i det han slår meg helseløs for dette innlegget. Og selv om det er kjærlighetsdagen, selveste Valentines Day, lar han nok ikke det komme meg til gode siden jeg offentliggjør hans gebursdags plassering på kalenderen. Etter runden med balltreet vil han nok kjøre over meg et par ganger med bilen sin. Kun fordi han er glad i bil. Han er flink med slike ting så han vil nok kjøre over meg enda noen ganger før han lar sin kone og tre barn fortsette mishandlingen. Men da er det jo for sent. For selv om jeg da muligens ikke er blant oss lenger vil denne lille bloggen være her ute i det store internettet et sted. For evig tid. Gratulerer Stian, mange fine år og mange fine turer og mange fine nye familiemedlemmer har du bragt. Og om tennene mine er i behold har jeg lyst på kake.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s