Snart ikke flere kjendiser igjen

kjendis_tommetanker

Vi i Norge er få, og når jeg vokste opp var det ikke så mange kjendiser. Mennesker som hadde utmerket seg på en slik måte at alle visste hvem de var. Jeg tror det krevdes litt mer talent i ett eller annet for å få den tittelen. Men med alle de nye visningskanalene som nå finnes har antallet kjendiser økt. Prosentvis mye mer enn befolkningen som helhet. Jeg ser på TV og ser at 4 stjerners middag  nå besøkes av 1 stjerners kjendiser. De samme kjendismenneskene har allerede vært med i Skal vi danse, Stjernekamp, Hjemme hos Kloppen og 71 grader nord kjendis og Farmen Kjendis. På den måten har de blitt større kjendiser.

Og når avisen referer til en sanger som blant annet er kjent fra Farmen Kjendis humrer jeg i mitt indre. I tillegg er personen “influenser”. En med påvirkningskraft. Jeg hadde aldri hørt om vedkommende før så jeg må lese meg opp i ymse kanaler.

På meg har de fleste som kalles influenser sammen virkningen som influensa. Jeg blir ofte tung, apatisk og sliten. Men de er kjendiser.

Kjendiser er gøye og viktige å ha for oss vanlige borgere. Men jeg skulle oftere og oftere kunne tenkt meg å vite hva de er kjent for.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s