Jeg hadde slitt som paparazzi.

snehvit_tommetankerFarmen Kjendis og 71° Hvor Kjendis sees av mange. Av og til av meg. Jeg kikket på Farmen her en dag og langt uti episoden syntes jeg at jeg dro kjensel på en av deltakerne. “Er ikke det . . . . “, spurte jeg min kone. “Jo”, svarte hun. “Så stilig at han var med i realitybondegårdenserien” sa jeg. “Det er Farmen Kjendis” sa min kone tørt, før hun fortalte meg hvem de andre kjendisene var.

Nå har de også presentert deltakerne for neste sesong.

Jeg tror jeg hadde gjort det dårlig som paparazzi. Jeg tror jeg måtte spørre vedkommende jeg skulle ta bilde av om han eller hun var kjendis før jeg knipset.

snehvit_7_dverger_tommetanker

Men jeg vet hvor en kjendis bor i alle fall. En av de gamle. Kanskje hun blir med i Farmen Kjendis neste gang. Snehvit bor på Rona. Sammen med hele sitt entourage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s