Safety First – Safety Sist

safety_first_tommetankerInnlevelse er viktig i jobben min. Se og forstå målgruppen til ulike kunder. Og som en av de treigeste sørlendingene som finnes må jeg ta rekvisitter i bruk for å komme i den rette stemningen. For et ganske stort rederi lager vi nå en ny sikkerhetsfilm. Den forklarer i all enkelhet om diverse forholdsregler og andre regler om bord på skipene. Da sitter jeg selvfølgelig med beina i ei bøtte saltvann, litt blæretang i buksa og redningsvest godt spent på. Svetten kommer fort så da illuderer den det å bli klissblaud av sjøen. Det hjelper en usosial tulling inn på de rette tankebaner.

Det at jeg glemte å ta av meg redningsvesten på vei hjem med bussen forklarer muligens at jeg satt helt alene, helt bakerst i bussen mens trengselen var stor der framme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s