Livet på lavgir

glamping_raet

At tre dager kan gå så seint er vanskelig å forstå. Selv for en treig sørlending. På Canvas Hove, en Glampingplass, varer dagene lenge. Egentlig lenge etter at du kommer hjem. Takk til hyggelig service og en opplevelse utenom det vanlige. Fine folk, fantastisk natur, masse å gjøre, god mat og en klatrepark ikke så langt unna. Vi nøt vår tilmålte tid her. I går kveld fyrte jeg opp bålpanna foran jurten, nøt lunken øl og så på Bladerunner på PCn. Lucas lå inne og koste seg og Maya og Isabella hadde seg en senkveldsbadstue. Det var en sen stemningsopplevelse som var god. Anbefales for dem som ikke må fly av sted.

glamping5

glamping_bål_hove

glamping_glasskano

glamping_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s