Glamping på CanvasHove

IMG_3219.JPGKortreist ferie helt bortenfor det vanlige. Glamping hadde jeg hørt om. Glamorøs campin g. Lavvoer med oppredde senger i fine hjørner av campingplasser.  Lysten til å prøve har vært der, men Glamping på  camping innebærer fortsatt bobiler, campingvogner, utedusjer, biler og bråk. Slik er det ikke her. Her på Canvas Hove. Dette er en GlampingPlass. Bilen lar du stå uttafor bommen og så låner du en el-sykkel med kasse foran til å frakte bagsjen til ditt lille glampingtelt. Ingen biler tillatt på området. De største var utleid så vi fikk oss et “båt-telt”. Fantastisk konsept. En stille camping som ikke er camping. Mer som et hotell som ikke er et hotell. Og dette hotellet er mer ute enn inne. Masse vannaktiviteter en kan være med på. En god restaurant gav oss en fin kveldssolsopplevelse for gane og øyne. Luften er varm og vannet lunkent. Vi har sovet godt og gleder oss til dagen.

glamping1

glamping4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s