Gutten på toppen av Galten

galten_tommetanker

Galten i stiv kuling er ikke folksomt, men fantastisk flott. Dit dro vi, Lucas og jeg. Han er ikke alltid lett å be. Denne 12 åringen som jeg kjenner så godt. Av og til må han bli med. I dag måtte han. Men han er fin sånn. I det han innser at han må bli med så er det på en måte greit. Vi dro på tur. På hver vår sykkel dro vi til Galten. Denne lille grusveien som går rett til fjells. Vi skravla og sykla og gikk oppover. Det blåste godt og vinden tiltok i det trærne avtok. Vi kneppa igjen og dro glidelåser så langt opp vi kunne. Og til slutt kom vi opp til utsiktenes konge på Hovden. Utsikt i alle retninger. Det blåste godt men vi smilte begge to. Det var en fin tur. Vi brukte en time opp. Vi brukte 10 minutter ned igjen. Fingrene var totalt følelsesløse og milten var godt rista på.

Kan anbefales. Veien oppover starter ved bautaene på Lundane. . Bittelitt nord for Hovden.

galten2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s