Tomm i Flåm. Om å Finse sæ sjæl.

flåm_tommetanker

Etter en 10 timers søvnig togtur er vi i Flåm. Kent og meg. Jeg er nok mer starstruck av naturen enn Kent. Det er en gråtung dag med lett regn og skodde og japanere. Et lite hint om asiaternes inntogsmarsj i de innerste fjorder fikk vi på et fareskilt ved en liten stasjon langs Flåmsbanen. Info på norsk, engelsk og japansk. Vi er her på jobb. 10 timer opp til Flåm. 21 timer i Flåm. 10 timer hjem. Men gudd. Flåm er et vakkert og veldig sted. Selv på en grå dag. Med litt fantasi og litt forståelse for naturens krefter kan jeg se at Flåm er utfordrende for de som bor her. Og de som bodde her. Det er vel nettopp det som trekker alle turistene. Med 10 hoteller, en haug med turistinfo, to elektriske cruisebåter og en liten COOP butikk er Flåm en salgsvare de lux. Og det er derfor vi er her. Kan vi hjelpe dem med å selge til ennå flere. 2 sørlendinger som er vant til lave svaberg skal nå bryne seg på mektige fjell og dype fjorder. Nok en ting vi ennå ikke kan. Utfordringen er som naturen,- mektig.

Er det rart jeg er glad i jobben min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s