På do i Flåm

do i flåm tommetanker

Jeg var trengende en liten stund i Flåm. Men ikke lenge. Flåm er skapt for de som må på do. Flåm er fult hele sommeren og alt er lagt fint til rette for alle turister som må på do. Jeg fant den lett og smilte stort i det jeg åpnet dodøren. Skiltet foran meg antyder hvor mange av turistene kommer fra. Kulturer og vaner er forskjellige i verden. Også hvordan vi går på do og hvor dopapiret havner. Det fine er at det antyder at det er veldig mange besøkende fra andre siden av planeten vår. De tar turen.

Og Flåm er verdt det. Selv i oktober.

flåm_tommetankerjapanere_i_flåm_tommetankerbefaring_flam_bigwig2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s