Tomm spiller piano

tomm_piano_tommetankerSkru opp lyden. Det er nesten for fint til å være sant. Tomm spiller piano. Jeg er åpenbart et naturtalent. Vi fikk oss piano for et halvt år siden. Det var egentlig til barnebarnet. Han går og tar pianotimer og spiller i band og har litt musikalsk talent som ingen DNA analytiker skjønner hvor kommer fra. Generasjoner med tonedøve og passgangdansende slekt burde ikke fremavle en liten gutt med musikk i hodet. Men han sitter nå der. Han hører en sang en gang og så spiller han den selv. Ganske fantastisk. “Prøv du Bestefar” oppfordret han. Det viser seg at jeg er en ny liten Bach eller Beethoven. Det kom bare. Tangentene fulgte fingrene og pianoets små strenger sang lykkelig tilbake.

Jeg visste at jeg har talent for å tegne. Men jeg visste ikke at jeg også kunne spille piano.

Jeg vet det dessverre fortsatt ikke. Vi hadde en pianostemmer i huset i 5 timer. Nå er pianoet tipp topp og lyden fantastisk. Dessverre ikke med meg ved tangentene. Det eneste jeg kan er Fake News.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s