Når barna fargelegger Domkirken

tegnekonkurranse_jul_domkirkenVi gleder oss masse. Konkurransen er i gang og bare noen få dager igjen til innsendingsfristen. Før jul i fjor fikk vi inn masse flotte tegninger. Vi håper på enda flere i år. Kunstnerisk skapt av barn i barnehager og skolefritidsordninger fra hele Kristiansand. Det er helt vilt fantastisk hvor flinke alle sammen er. Vi håper på det samme i år. Det er bare 3 dager igjen til tegningene må være sendt inn. Tre av tegningene velges ut og går inn som en del av juleshowet. Det er så flott at så mange gleder seg til juleshowet. Og mens barna sliter ut tusjer og fargestifter kan vi andre bare glede oss til en ekstra dose julestemning. Showet har premiere 12. desember.

Mer om tegnekonkurransen finner du her;

https://kvadraturen.no/nyheter/hvordan-vil-du-at-domkirken-se-ut-paa-3d-lysshowet/

fargelegg Kirken2_tommetqanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s