Det blir levende juletre i år

Kunstige juletrær er ut. Det blir et sprell levende juletre i år. Eller vi kan kalle det et førjulstre. Ikke bare på en fot, men på to føtter. Et juletre som til og med kan få oss sangvegrende sørlendinger til å trippe rundt treet i muntre toner. Problemet blir når vi skal legge pakker under treet. For det første står det ikke stille i mer enn et nanosekund av gangen. For det andre vil sannsynligvis treet ikke klare å holde de klåfingra greinene unna pakkene. For det tredje er nok de fleste pakkene til treet selv;- hvor gøy er det?

Men lurt er det med levende trær. De er miljøvennlige, kortreiste og smiler mer enn kunstige. Vårt tre fant vi blant barnebarna våre. Men når julen nærmer seg tenker jeg vi skal finne fram øksa, gå ut i skogen og finne det fineste juletreet som finnes.

mina_juletre

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s