Vi ønsker en fargerik domkirke!

Error
This video doesn’t exist

Og ikke bare i overført betydning. Fargelegg kirken! Det var oppfordringen til barnehager og skolefritidsordninger rundt om i Kristiansand. Tegnekonkurransen ble sendt ut av vårt velduftende bakeri GEHEB. De er med på laget når vi lager ekstra julestemning på øvre torv i Kristiansand. For andre året får vi lov til å bruke selve fasaden på vår flotte kirke til å spre litt julevarme og litt julemoro til store og små. Tegnegleden og fantasien til byens håpefulle står det i alle fall ikke på. Vi fikk en mange og masse og mye og flott. Blant alle de fine tegningene vi fikk inn har vi trukket ut tre som skal bli vist på kirka. Norges største barnetegninger! Vinnerne får dere se på premieren 12. desember. I mellomtiden kan dere kanskje finne fram et barn eller barnebarn og besøke skøytebanen eller julebodene eller hele fine Kvadraturen og rett og slett bare glede dere til juleshowet.

fargelegg_kirken

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s