Noe for Start?

tilhengere_tommetankerSviktende publikumstall på grunn av publikum som ikke kommer. Supporteren er lagets 12. mann sies det. Og det er sant. Tiljubling fra fulle tribuner kan løfte et lag og lage glede og selvtillit langt inni spillernes hjerter. Personlig er jeg altfor lat til å være fotball-tilhenger. Egentlig beundrer jeg litt de tilhengerne som følger sitt lag i tykt og tynt. Men de blir færre har jeg skjønt. Og jeg er i alle fall ikke en av dem. Har ikke vært på Sør Arena i det hele tatt. Jeg registrerer hos mine mer fotballinteresserte venner at Startsupportere er en smått utdøende rase. En gang var det 14448 tilskuere på stadion og så på Start spille mot Viking. Det er 12 år siden. For litt siden spilte de mot KFUM. Da var det 2615 tilskuere. Og i går var det en viktig opprykkskamp på stadion. Da var det 4013. Men jeg så et skilt uti sørlandsparken.

Der kan tilhengere leies.

Kanskje det var noe?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s