Julefreden kan vente.

God Jul alle sammen. Nå senker julegalskapen seg i de tusen hjem. Jeg ønsker at alle skal finne seg selv i en stemning de liker. Jeg ønsker at vi skal ha det godt. Jeg ønsker meg en jul som er min og er fin og er din. Julefred er det noe som heter. Et lite brukt ord i småbarnsfamilier i denne høytiden. Som bestefar til tre finnes ikke julefred. Julegalskap og julekaos og juleturbo finnes. Men det er det som er vår jul nå. Vi har selv hatt maur i hjernen og sennep i ræva den gangen vi var små. Jul er forventninger som innfris. Og denne julegalskapen som snart går inn i sesong 56 for min del skal vi ta vare på. Freden kan vente. Julefreden kan jeg finne i skogen. Se på kristtorn på rot med tusenvis av røde bær. Jeg vet om et sted. Der finner jeg julefred. Men det kan vente. Nå er det jul for alle jeg kjenner og alle mine venner. Gi gaver og gi klemmer. Gi et godt ord.

Og kos dere med de dere er glad i.

God Jul.

Og tilgi meg mine musikalske utskeielser. For jeg vet ikke hva jeg gjør.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s