Hopplandslaget skal fly mindre?

climate_change_tommetanker

Det norske Hopplandslaget har begynt å ta mer tog for å begrense miljøavtrykket sitt. Litt rart for jeg trodde de var glade i å fly. Klimatrykket øker over alt. Og mens Trump lirer av seg vås i Davos tar jeg på meg ski og dykkermaske for å hel-gradere meg mot klimaforandringene. For jeg bryr meg og jeg tror på det forskerne sier, på det Greta Tunberg sier, i motsetning til presidenten i verdens mektigste land, Donald Trump. Jeg tror mer på den lille svenske jenta og har henne som et større forbilde enn mr. Trump. Hun gjør som hun sier og bidrar der hun kan. En liten stemme som treffer mange. Dessverre treffer den ikke mange nok. Spesielt oss voksne og rike. Det er lettere for ungdommen å ofre en flyreise eller to. De har jo ikke råd allikevel. For oss voksne gjør det vondere å ofre noe som helst. Hvilke goder eller fordeler kunne du for eksempel velge vekk dersom du skulle bidra til litt jordforbedring.

Det der er ikke lett. For jeg vil ha mer. Jeg vil ha mye mer av alt. Selv om jeg har nok.

Om ikke jeg får snø her så flyr jeg til et sted det er snø. Om jeg får snø og kulde her så flyr jeg til et sted det er varmt.

I Kristiansand har vi klart å øke flytrafikken i 2019. Til tross for alt vi vet.

Jeg tror jeg melder meg inn i hopplandslaget.

climate_change_tommetanker1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s