Hill, hill helsemennesker

takk for jobben_tommetanker

Er du helsearbeider så lim inn ansiktet ditt i bildet her. Takk til alle dere som hjelper oss. Mens vi vanlig dødelige gjemmer oss og holder oss mest mulig isolert og alene er det  dere som passer på oss. Helsekvinner og menn i alle farger og fasonger står klare. De viser omsorg og pleie for de som trenger det. Mange er redde og frykten er ekte. Mange av helsemenneskene er sikkert også redde. Redde for å bli smittet, redde for å bli en smittebærer. En kan lett si at det er jo jobben deres. Men de er mennesker de og. De er akkurat som oss bare med en annen type jobb. De har barn og foreldre og besteforeldre de bekymrer seg om. De har venner og kjære de viser omtanke for.

I tillegg har de oss.

Det står respekt av arbeidet de gjør. De er med på å beskytte og verne om oss. De fikser fortsatt skrubbsår og knekte bein. De måler fortsatt salmonellaverdier og tar prøver av ryggen. De sjekker fortsatt prostata og brystkreft.

I tillegg har de oss.

Alle oss nervøse målmennesker for koronaviruset.

All ære til de som nå står med begge beina oppi alvorligheten.

Hill, hill alle helsemenneskene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s