Skeive dager i byen; Pride.

pride3_kunstommPride! Stolthet! Hevet hode! Det blir en litt smalere markering enn normalt denne uken. Det er skeive dager i byen; Pride hele uken. Mens innvandringsmotstanderne gnir seg i hendene siden korona hindrer mange nye potensielle nye nordmenn å komme får vi andre tiljuble det mangfoldet vi har. Jeg er så heldig at jeg lever i Norge. I et land hvor vi sakte men sikkert ikke tror at de som er glad i en med samme tiss som de selv ikke skal fortapes og brenne i helvete til evig tid. Jeg er glad for å vite at de som tror det er nå en utdøende rase. Jeg er glad at det ikke er så skummelt for folk å komme ut av skapet. Jeg er glad for at vi er et realt folkeslag med respekt for andre. Jeg er glad for at vi kan være hvem vi vil og danse med hvem vi vil.

Gratulerer alle mine venner og ta vare på hverandre.

Det er alltid noen som vil ødelegge moroa og skape frykt og ugreie på slike dager. Men de er få og jeg tror kanskje de er aller mest redd for seg selv.

pride1_kunstomm

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s