Er det noen snille barnebarn her?

Det var det de forventa at nissen skulle si. Det er jo det han alltid har sagt. I 10 år har jeg selv gått glipp av nissens ankomst. Jeg har gått ut etter middagen, kledd meg i selvkløende nissemaske og nissedrakt fra Europris. Så har jeg banket på døra og sett lyset fra barna der inne. De smiler og er skremt på samme tid. Innefra nissemaska har jeg sett litt av omgivelsene i stua. Nissemaska er ikke akkurat perfect fit. Men det har vært til nå. I år forventet de at jeg skulle komme inn som nisse igjen, så jeg spurte naboen om en tjeneste. En noe forfippet samling barnebarn så at nissen kom med pakker. Han landet på verandaen og banket på. Og det mens bestefar var inne sammen med dem.

Er det noen snille barn her? spurte nissen.

Jaaaaaaaaaaaaaa.

Tror de voksne har vært snille også. Vi fikk gaver alle sammen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s