Fritt Vilt 17

Lurer på hvor langt opp det er?

Skummelt er skummelt selv om det er natt, tåke, mørkt og vått. Når en samtidig plusser på 5 tvilsomme lavterskel herrer som nattens medskyldige blir det ille. Vi lyttet etter lyden fra banjospill. Fra steiner som ble sått mot hverandre. Eller TVer med statisk uro. Det eneste vi fant var en hengebro inn i det ukjente. Og en hengebro er faktisk litt skummel når du verken kan se hvor lang den er, hvor langt ned det er, hvor langt opp det er, eller om den er råtten eller ei. Slik opplevdes den denne kvelden. Vi gikk en av de fineste turene jeg vet om til to finfine utsiktspunkter. Forskjellen fra andre ganger var at nå var det mørkt. Vi så ikke en gang så langt lyset gikk. Det var tåke. Så turens finhet forsvant, og utsikten var borte. Jeg vurderte å kalle turen meningsløs men gav det opp. Det viste seg å være en fin tur, selv i ly av mørket.

Men skal du gå den, gå i lyset.

Tur til Grillhytta og Utsiktstårnet på Slettehei (277moh) i Kristiansand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s