Hakkespett fra helvete

Av en eller annen hysterisk grunn har naturen valgt en lyktestolpe utenfor vårt soverom for plassering av en mentalt forstyrret hakkespett. Fra naturens side hakker hakkespetten for å lage seg bolig eller lete etter forvirra insekter. Men denne. DENNE HAKKESPETTEN hakker kun for å irritere. Uten andre intensjoner enn å forkludre nabolagets morgenrutiner. Hadde den bare venta en times tid hadde oppførselen vakt begeistring og opplevelsesmestring. Men. MEN. Klokka er seks. En time før min myke vekkerklokkelyd forsiktig rusler meg ut av søvnen. I stedet for vekkerklokkens myke lyd kommer denne hakkespetten på besøk. Uten selvinnsikt og respekt for andres søvnmønster driver den på å hakker, hakker, hakker på en gatelykt. En gatelykt plassert utenfor vårt soverom. Uten muligheter for å finne insekter. Ei heller å hakke seg en bolig. Allikevel hakker den.

Jeg har arvet en hagle etter bestefar. Den har jeg aldri avfyrt.

Nå vurderer jeg det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s