En droneflyger som tror han er en fugl.

Jeg lot meg imponere på Brokke. Av en mann som kan fly. For litt siden lagde jeg film igjen. For Setesdal. Denne frodige flotte dalen med skog og fjord og blankskurte fjell. Og nå dekket av snø. Visit Setesdal ønsket små vinterfilmer med dedikerte temaer. Jeg hadde sett noen opptak fra tidligere. Av en droneflyger som ikke var som andre droneflygere. Han kunne fly og hadde et blikk jeg ikke har sett før. Helt vilt egentlig. Og jeg fikk ønsket mitt oppfylt. Vi leide inn denne karen fra Raufoss som hadde droneflyging som hobby. Kanskje derfor han tror han er en fugl. Han kom, han så, han filmet. En dag på Brokke i strålende vintersol. Jeg lot meg imponere. Alltid gøy med flinke folk. Fler filmer fra vakre Setesdal kan du se her:

Visit Setesdal | Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s