Er det bare meg?

Med en tilbøyelighet til å assosiere og visualisere konstant og hele tiden ser jeg ting som andre ikke ser.

Noen ganger flirer jeg på impuls på bussen. Tankene tenker tanker de andre ikke tenker. Andre ganger står jeg med tomt blikk i Markens og ser det andre ikke ser. Enkelte påstår at mitt blikk alltid er tomt og mine tanker er ikkeeksisterende, men dem om det.

Ugresset langs veien ut til hytta har hatt en ufattelig fin sesong. Etterveksten er topp og foranveksten ennå bedre. Heldigvis har vi dyktige folk i skumle maskiner som kommer av og til og stusser litt ved kantene. De holder vegetasjonen nede. I det siste har jeg sett noen nye, fine, skinnende biler fra firmaet Presis Veidrift.

Men så ser det ut som noen har tulla med logoen. Tagga rett og slett. Jeg smilte når jeg så den. Humret i bilen. He, he tenkte jeg høyt. I dag gikk jeg inn på det store internettet og fant hjemmesiden til Presis Veidrift.

Den var der og. Logoen. Og den skulle visst være slik. Det var ikke tagging.

Jeg humret videre og så mange flere bilder i mitt tomme hode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s