Unngå abstinenser

Gamle vaner er vonde å vende og biler uten tanker er vonde å fylle. Men det finnes råd. I en overgangsfase kan en jo gjøre som denne personen. Ta med deg i din bil uten tank noen tanker. Fyll dem opp når prisen er lav. For enkelte er bensinprisjakten en altomsluttende hobby. Men som el-bileier er det ikke lenger aktuelt. Men han her har løsningen. Han unngår abstinensen som inntreffer ved kjøp av el-bil. El-bil eiere har ikke lenger unnskyldning for å henge på “tappen”, ta seg ei wiener og inngå en kaffeavtale. De må kjøre forbi med lange blikk.

Det er kun en overgangsfase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s