En kopp kaffe

Det har gått lang tid siden jeg så han sist. Siden vi sist hadde en kopp kaffe og en prat. 2 måneder. Så det var godt å se han. Det har helt sikkert gått enda lengre tid for han. En venns liv tok en brå vending i starten av juli. Organer i kroppen svikta og både helikopter til Oslo og koma og en haug med operasjoner venta. 2 måneder på sykehus er lang tid. Jeg lå på sykehus to dager en gang og jeg syntes det var toppen av kjedeligheten. Han har vært der to måneder og skal sikkert bli der 2 måneder til. Gudd. Heldigvis har ikke kroppen hans gitt helt opp, ikke han heller, den er i ferd med å finne seg selv igjen, men det tar tid. Laaaang tid. Det har gått to måneder så det var godt å se han igjen, selv om han ikke så god ut. 2 måneders sengeligge med det meste av mat gjennom slanger gjør noe med kroppen, men det var godt å se han.

Endelig på rett vei tilbake.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s