Ikke helt som før

COVID har gått til KØVID. Kl 1600 i gledet vi oss over muligheten til å stå i kø. Vi er i gang igjen og godt er det. Myndighetene og de som vet best har talt. Vi kan leve normalt igjen. Restriksjoner fjernes og alle med nye pass trenger ikke passe seg for oss uten pass lenger. Men på en måte håper jeg at normalt igjen ikke blir helt som før. For mens vi har begrenset oss og fulgt regler og henstillinger og vært flinke som få har jorden som vi bor på også fått tid til å si i fra til oss. Mens vi helt ufrivillig måtte se den ene sydenreisen etter den andre forsvinne og ble nektet adgang til å cruise rundt i caribbean fikk Tellus tid til å si sin mening. Den har fått nok av vår måte å behandle den på. Den har vært snill og gitt og gitt og gitt. Helt til den nesten ikke har mer å gi. Moder jord har fått tretthetssyndrom.

Så jeg håper vår nye normal vil innebære litt mer glede over det man allerede har. Nyte livet i litt saktere tempo. Smile over ting som er her. Kanskje bruke saker og ting litt lenger. Kanskje til og med reparere noe som går i stykker. For med alt som vi lar vare lenger vil også jorden vare litt lenger. Vi bor en helt fantastisk flott planet. Kos med den. Se alle miraklene som finnes. Lag en ny normal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s