Jul med hund

God Jul til alle i hele verden ønskes fra oss på Strømme. Vi på Strømme er glade for at vi har hverandre. Det ble en fin julemiddag hvor Rudolf dessverre stod på menyen. Godt for oss men dumt for nissen. De indre organer ble toppet med riskrem av utsøkt sort. Og storebror var Nisse for kvelden. Lillesøster tror ikke noe særlig på nissen men smilte stort allikevel da han banket på døren. Den samme lillesøster hadde lært seg alle versene på Musevisa utenat. Lucas spilte piano og vi andre sang med den stemmen vi har. Muligens ikke episk men en fin stund. Midt oppi denne flotte julestemningen hadde vi to små hunder hvor den ene ville drepe nissen men ble livredd når bobleplasten sprakk. For å holde dem rolig ble de klødd hull på. Det var Julekveld i går. Lucas fikk noe han kalte Musematte, jeg vil heller karakterisere det som duk. Jeg fikk en bok om Naturens Undre som jeg gleder meg til å lese. Maya fikk puslespill. Isabella fikk tegnebrett av den fine sorten. Gleder meg til å se hva hun får til der. Semina fikk nesten alt. Vi andre fikk resten. Jeg fikk forresten den største presangen av alle. Ikke helt planlagt, men dog. Jeg fikk ny clutch til jul.

God Romjul til alle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s