En dose Jul

I en hverdag hvor antall doser har blitt et statussymbol hiver vi oss på med doser av et litt annet slag. Doser av Jul. Noe godt og varmt for hjerte og sjel. Og det er med en sørlendings stille jubel at jeg hver kveld sitter i containeren sammen med kollega Yalcin og ser alle de som stiller seg opp foran Domkirken i Kristiansand. Med forventning om noe fint. Med forventning om en god dose jul i kroppen. Litt høytidelig julestemning plassert inn i uvirkeligheten. Mange har kommet for både sin tredje og fjerde dose. For noen er det den første. Barn med store øyne sitter på skuldrene til fedre som smiler. Kjærestepar holder rundt hverandre. Mange velger å se showet gjennom mobiltelefonen. Det er vakre minutter og lyden og bildene som vises skaper ro og stillhet i hjertet.

Jeg er glad for å ha vært med på å skape dette.

Og trenger du flere doser viser vi showet hver dag frem til lille julaften. Søndag, Mandag og tirsdag kl. 17 og 20. Onsdag og torsdag kl. 17.00.

Kvadraturforeningen gjør alt dette mulig.

Se et opptak av showet her: https://fb.watch/9_K-apXcF1/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s