Skulle ønske jeg hadde røntgensyn

Det snølaget viste frem ekornspor i skogbunnen. Jeg fulgte dem oppover mot toppen av heia. Til øverst oppe på den lite besøkte Strømsheia ved Rona. Oppover mot den flotte varden som står der. Og naturen er fin og overraskende. Ekorn er smarte små dyr. Dette lille ekornet har funnet sin borg. En uinntakelig festning for plagsomme kråker og skjærer og nattens hylende spurvehauker. Sporene hoppet så fint opp på en stein og forsvant inn i et hull. Fra nå av varden Fort Ekorn for meg. Lurer på om den driver med E-sport der inne?

Skulle ønske jeg hadde røntgensyn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s