Coronalettelser åpner opp for Avocado og Mango

Et hverdagsproblem har det vært. Nærmest uløselig om en skal følge rådene fra folkehelseinstituttet og dertil hørende etablissementer. For vi har blitt pålagt å bære munnbind og spritet hender og holdt avstand og IKKE TATT PÅ MER ENN VI SKAL KJØPE!!!!! Og her er problemet. De som liker disse to delikatessene har levd i en sjansespillverden under hele pandemien. For hvordan i helsike kan du velge en god Avocado eller Mango uten å kjenne på de. Det er umulig. Jeg har stått ved Avocadodisken og stirret og analysert i timevis noen ganger. Hvilken skal jeg velge? Hvilken er hard nok samtidig som den er myk nok? Skikkelig “stare-down”. Og når du endelig oppdager en fin en og har gjort et valg må du nok en gang vente. For akkurat den Avocadoen som ser finest ut ligger under to andre. Da har jeg valget. Berører jeg de to på toppen må jeg kjøpe også dem for å kunne kjøpe den gode. Eller jeg kan vente. Da står jeg der igjen og håper på at andre skal plukke med seg de to Avocadoene som ligger over den gode. Det kan ta sin gode halvtime det og. Og når det endelig kommer noen, så tar de med seg alle tre.

Men nå skal det bli lettelser i restriksjonene. Det skal bli fint å kunne spise disse delikatessene igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s