BB8

En liten helt kom frem fra glemselen. BB8 regjerte nok en gang stuegulvet. Til kattens skrekk men til Mina sin glede. Gøy med litt uforståelig teknologi og en fjernstyrt ball. Begge var overnattingsgjester. Men bare den ene lar seg fjernstyre av telefonen. Eller egentlig begge om jeg jeg tenker meg om. Det handler bare om å ha de rette appene. Hun lille av kjøtt og blod kan mer om å laste ned morsomme apper og hvordan de fungerer enn sin eldgamle bestefar.. Får hun låne telefonen i en halv time buler den snart over av nye apper og spill Gøy å se hva som setter seg inn i nye små hoder. Alt de kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s