Noen som vet om en god Giropraktor

Jeg trenger litt behandling. Jeg har forstrekt en konto og blitt veldig øm i lønna. Det tar på disse giroene. Skulle ønske det bare var Italia som hadde Giro, men jaggu finnes det også en Giro D Postkassa også. De dukker opp over alt nå om dagen. Egentlig har de gjort det hele tiden. Det som er forskjellen nå og da er tallene som står på giroene. Snart er beløpet like langt som Kundeidentifikasjonsrekka. Jeg lurer på å flytte inn i skogen og spise bark og biller og bo slik de bodde før. Uten strøm og vann og kloakk og kjøleskap og bil og nettleie og fiberoptikk.

Det er ofte vakuum på kontoen.

Håper på bedre tider.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s