Rørt til 60

Noen vil ønske å huske denne kvelden. I alle fall jeg. Andre vil jobbe med å glemme, mens noen ikke har mulighet til å huske hva de helst vil glemme. Og nettopp derfor heller ikke flere bilder fra festen. For det ble en fest sammen med mange av de jeg er glad i. De fleste av dere som var der vil nok huske at dere var der. Enkelte vil nok være hakket mer usikker på hva som skjedde i går kveld.

Og jeg, midtpunktet, sitter her dagen derpå og er rørt av så mange fine venner jeg har. Og jeg holdt meg akkurat på rett side av huskemuskelen til at jeg kan minnes kvelden. For det er en kveld jeg med varme i hjertet vil spare på.

Takk alle sammen for at dere feiret meg.

Takk for en fin, fin kveld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s