Retusjert eller redusert?

Er det ikke litt rart at en må si at et bilde av en person er retusjert når produktet de skal selge er ment til å retusjere en person. Ved riktig bruk er jo kosmetiske produkter nettopp produsert med det for øye. Å retusjere. Og her heter jo produktet Volume Million Lashes. Og hvem vil vel ha det? Ikke jeg, men . . . .. . . Av og til ser jeg unge damer med long lashes. Faktisk så lange at det ser ut som de har to kattebørster hengende fast i øyelokket. Men dem om det. Jeg er muligens ikke den rette til å kommentere mote og design-trender. En tilårskommen mann som tar seg best ut i sterkt motlys eller stummende mørke. På bildene av meg står det; Redusert Person – Ikke reklame.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s