Gammelt nettverk funker når nytt nettverk får nett verk.

nett_verk_tommetankerHva skal en bruke når noe er digitalt betent? Hvilken salve hjelper mest? Min vesle router, som holder meg i kontakt med resten av verden, skulle få seg nytt hjerte. Denne lille vennen som er min forlengende arm, mitt lange øre, mine nysgjerrige øyne og min face-booksjel, skulle få et nytt og bedre liv. Trofast flytter han mine tomme tanker ut i universet. Og nå skulle han revitaliseres. Et flunkende nytt lite sim-kort ble andektig plassert i den vesle tassens indre på fredag ettermiddag. I det jeg nemsomt lukket igjen kroppen og startet oppvåkningen merket jeg at noe var galt. Etter først å ha gitt noen svake livstegn ved inntasting av pin stoppet det opp. En betennelse som resulterte i nett verk oppsto. I fortvilet medfølelse og empatisk panikk fikk jeg ringt Telenor akutten. Der møtte jeg en hjelpsom men resultatløs stemme. “De som kan dette er gått for dagen. Ring på fredag.” Okei sa jeg mutt. Så jeg har hatt en weekend med nett-verk uten nettverk. Og hva gjør man da? Vel,- jeg åpnet jeg et annet nettverk,- kameratene. Det er kanskje egentlig det beste nettverket, det trengs ingen pin-kode eller simkort. Det trengs ingenting egentlig. Det trengs bare de, og meg. Og ei øl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s