Lykke til med neste hopp Elise Theoline!

Så på TV i går. Om ho Elise. Elise Theoline. Ho skriver blogg slik som jeg gjør. Ei ung naturglad jente. Jeg er mye ute i skog og mark, men hun får meg til å føle meg som en sofasliter med 40 puter under beina. Ho utfordrer seg selv hele tiden. Et helt ut levende lite menneske som tør. Det virker som hun ikke går i fella med å være komfortabel. Eller det er kanskje det hun gjør, – bare at hun er ærlig mot seg selv. Hun er komfortabel i sitt liv. Hun våger å se seg selv på tvers av de forhåndsinnstillinger samfunnet og rosabloggernes nye totalitære motestat. På en måte har hun funnet seg selv. I hvert fall slik jeg ønsker at folk skal finne seg selv. Hun lever opp til sine egne forventninger og ikke andres. Tøft. Mange frykter og fobier overvinnesved å møte dem “face to face”. Tøft igjen. Det inspirerer selv en tilårskommen fjert som meg. Det er håp for ungdommen.

Les mer om henne her:

http://elisetheoline.blogspot.com/

Og ønsker du mo mer så sjekk: http://www.feltreir.no/

One comment

  1. Jarle Hammen Knudsen · January 26, 2012

    Ser jo ut som man må ligge i vinkel i den hengekøya. http://www.feltreir.no/?page_id=50

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s