Mythbusters på Rona.

Det snør. Riktignok mye. Mye sørlandssnø. Faktisk mer enn 20 cm siste døgn. Og det har resultert i et bilde som nå sendes rundt. Og det er her jeg må sette spaden ned. For dette er sludder og vas. Bildet viser to sjiraffer ute i snøen. Bare halsen stikker opp. Dette utilslørte fotografiet skal visstnok være bevis på at snøen er riktig dyp. Skikkelig Raulansdybde. Men folkens. Jeg må nok skuffe dere. Bildet er en bløff. Sant nok er det 2 sjiraffer, men ingen sier noe om hva slags sjiraffer. Men de som er avbildet er av typen Norske Lavlands-sjiraffer. De lever langs kysten her sør om vinteren og trekker oppover mot Kvarstein om sommeren. De lever stort sett av luft og kjærlighet og blir sjelden mer en 70 cm høye. Det artige med denne rasen er at de alltid går i passgang. Så ikke la dere lure neste gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s