SKU-REN og kommunikasjonsforundrende Tomme tanker

sku_ren1_tommetankerHmm. Jeg befinner meg i en tilstand av kommunikasjonsforundring.  På en nedlagt bensinstasjon på Rona har taggerne vært. Og en dag lyste det opp en ny sjablongtagging,- SKU-REN. Den lyste mot meg fra høyt oppe på veggen. Hmm. Rar tagging?  Hva er det dette betyr?, tenkte jeg like før jeg glemte det.

sku_ren3_tommetankerMen så, på vei opp fra Timenes, langs veien, stod det igjen,- SKU-REN. Hva søren betyr det?, tenkte jeg nok en gang, før jeg glemte hele driten.

Og så, noen dager senere,- like ved Hydro-Texaco på Hånes stod det på muren, sprayet, – SKU-REN.

For tredje gang lot jeg meg forundre. Hva betyr dette? Er det en ny terror-bevegelse? PKK, IRA, FARC, KKK, SKU-REN? Et politisk budskap av noen sort? Hvem er det som i ly av mørket løper rundt med en sjablong og spraybox? Så denne gangen lot jeg det henge fast i hjernebarken og spurte frk. Google når jeg kom hjem. Hvem er SKU-REN i Kristiansand.?

En smule overrasket fant jeg ut at dette sannsynligvis er et Rengjøringsbyrå! Et Rengjøringsbyrå? Et rengjøringsbyrå har tagget dette navnet rundt om kring. Et rengjøringsbyrå som bruker tilgrising og tagging som kommunikasjonsmiddel. Et rengjøringsbyrå som gjør at samfunnet må bruke mye penger på å gjøre rent etter dem! Taggende renholdere? Hmmm. Kommunikasjonsforundringen fortsetter. Er dette god reklame?sku_ren2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s