Hyttelivet har begynt.

tua_korsvikfjorden_tommetankerLitt for tidlig og overraskende kaldt. Heldigvis er det 3 ganger så varmt inne som det er ute denne morgenen. Det er minus 5 ute. Men gudd. Vinterskjær og frosne svaner er vakkert. Korsvikfjorden viser seg fra en ny side. Kjølig distansert. Ullsokker og fyr i ovnen hjelper. Om en time er det sikkert 15 grader inne. Æ gledår mæ te da. Men enn så lenge er det tankene om å være på hytta igjen som varmer er enn ovnen. God morgen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s