En gang var jeg russ. Sjikkelakke

russekort_tommtankerEn gang var jeg som dem, og en gang blir de som meg, som ser på dem som om det var meg. De popper opp i veikanter og rundkjøringer, og er ofte førstemann i køen på veien. Jublende over skolens nær forestående slutt og jublende over en tid med tilgivende anarkistiske tilstander. Russen har våkna. Heia russen. 2 måneder med innlevende dekadent oppførsel for noen. 2 måneder med frydefull barnslighet som må ut for å komme inn i voksenlivet. Det var gøy å være russ og det ser gøy ut ennå. Russen lever og smiler og snubler og synger. Akkurat som før. Eneste forskjellen slik jeg ser det er at vi ikke hadde rundkjøringer å overnatte i. Vi sov midt i veien. Og mobiltelefonen fantes ikke så ingen visste hvor vi var. Inkludert oss selv.

Sjikkelakke.

Ord og uttrykk: Utrop i 17 mai tog fra rød og blåkledde.

Norsk opprinnelse.

Sammenslått av to ord: skikkelig og blakk.

Utropt med 17 i promille blir dette _Sjikke – Lakke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s