Takk kjære sommer, og takk kjære Maya

En sommerdag går mot slutt. En deilig, deilig dag. En dag med stekende sol. Lekende vannski og skrikende måker. En dag med seilende seilbåter og tøffende snekker. snekke_tommetankerEn dag med hele familien,- unntatt Maya. En fin dag. Jeg er glad og redd om dagen . Min Maya er hos en healer i Brasil. Og jeg sitter her på et varmt solsvaberg med mine tomme tanker. Min Maya kommer hjem om 2 dager. Og jeg vet ikke helt hvem som kommer hjem. Det er ikke hun samme som reiste. Hun har opplevd ting jeg ikke forstår. Og på telefonen sier hun har lånt sykkel, og hun sier hun har dårlig tid og må skynde seg. Maya har ikke syklet på 10 år og skynde seg har hun alltid gjort langsomt. Slik er ME. Og det er jeg vant til. Det er spennende og jeg gleder meg til hun kommer hjem. Denne sommeren blir ikke som andre somre. Takk kjære sommer. For hva du gjør med kona mi, for at hun turte, og for hva du gjør med meg.

4 comments

  1. Marie · June 9, 2013

    Tenker på dere og heier på dere ❤

  2. Marte · June 9, 2013

    Oi, oi, oi! Spennende tider!
    Tenker masse på dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s