Fantastisk tyggis

tyggisautomat_tommetankerJeg var på filmopptak i går i helvetes forgård. Mørkt, varmt og flytende metall. Hyggelilge folk i romdrakter. Gudd. Mannemannjobb. De jobber med å støype ting i ulike former. Det var litt vanskelig å fokusere siden jeg hadde glemt brillene. Men det gikk. I slike miljøer blir man tørr i munnen. Heldigvis myste jeg meg frem til veggen hvor det hang en tyggisautomat. Jeg lurte til meg et par og og tygde i vei. De varer ennå. Smaken var så som så, men de var sukkerfrie.  Smakte kanskje litt voks?

flytende_metall_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s