Når bildene i hodet overgår dem på kamera.

blå_ræv_tommetanker BLÅ RÆV!, eller som min engelske venn kalte det; “Lovly Numb Bum!”.

Når gutter blir til menn blir til gutter som tror de er menn er det fint å være mann med fantasi. Og selv uten fantasi er Danmark et ganske morsomt land. Eller Sjovt som de av en eller annen uforståelig gunn kaller det der. Jeg var nettopp på tur til Danmark. En mannetur med 5 triste forsofne kamerater som egentlig er ganske kule. Og som manneturer ofte er, holdt vi det enkelt. Også humoren. Menn er enklere slik. Og dessverre hadde jeg kamera med på tur og knipsefingeren fikk spasmer og knokkelkramper etter hvert som bildene i hodet ble verre enn dem i kameraet. Jeg er en enkel mann med overbooket fantasi. Er du?

danske_skilt_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s